top of page

Parking

Voor een extra beveiligde parking is truckstop voorzien van 2 slagbomen  ( in- en uitrit) deze zijn uigerust waardoor er enkel vrachtwagens kunnen binnenrijden op onze parking.

Door middel van een parking ticket kan u binnenrijden op onze parking. Let wel op dit ticket moet te aller tijde worden vrijgegeven ook indien u maar anderhalf uur blijft staan. Het vrijgeven van een parking ticket gebeurt in het restaurant.

 

Op onze parking is er plaats voor alle soorten vrachtwagens, aangezien wij samen werken met NOMAD is er ook de mogelijkheid om met koelwagens te komen parkeren.

 

Op de parking staan verschillende spandoeken & signalisatieborden die u kunnen  verder helpen waar u moet staan. 

 

De parking is onderverdeeld in 3 parkeercategorieën 

1. De 1H30 parking deze bevind zicht achteraan rechts  de parking d.m.v signalisatieborden vindt U deze parking zeker.

2. De gewone vrachtwagens die de nacht bij ons verblijven bevinden zich in het midden van het terrein.

3. De koelwagens deze bevinden zich achteraan links zodat er geen hinderend geluid is met de overige vrachtwagens.

Voor comfort & hygiëne zijn er sanitaire voorzieningen zowel op de parking als in het restaurant. Van deze mag u zeker gebruik maken.

 

In ons restaurant, Spar Express is er gratis wifi, geen inlog code vereist.

 

Truckstop heeft 7 ruime douchecabines die na elke douchebeurt wordt gekuist, zodat U telkens in een porpere douche staat.

De douchesleutel kan verkregen worden in het restaurant, voor deze sleutel vragen wij uw autosleutel of paspoort in waarborg. Naast douches heeft Truckstop ook een wasruimte waar een wasautomaat & droogkast staan. De jetons voor deze machines kan U krijgen in ons restaurant.

Prijs douche : €3,50

 

Indien U meer info wenst over onze parking, of U bent een zaakvoerder en wil uw chauffeurs bij ons laten parkeren dan mag U altijd contact met ons opnemen.

bottom of page